Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Будинок біля озера

Рік:
Ор. назва:
The Lake House
Країна:
США
Режисер:
Алехандро Аґресті
Тривалість:
01:38:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фантастичний дует акторів на головних ролях, приголомшлива манера зйомки, чудова постановка Алехандро Агресті - все це одна з кращих мелодрам 21-і століття, любовна історія з елементом фантастики та ігор з четвертому виміри, кінокартина «Будинок у Озера». Кейт (Сандра Буллок) і Алекс (Кіану Рівз), - актори дивовижно виглядають. Незважаючи на те, що, майже весь екранний час вони працюють в дуеті «поодинці», - живуть в одному і тому ж будинку.

Ось тільки - вона живе в 2004 році, а він - в 2006. І тільки завдяки чарівної поштової скриньки їм вдається вступити в «дружбу з листуванням». У «Будинку у Озера» необхідно відзначити чудову, логічну опрацювання сценарію Девідом Оберном і кропітка праця постановника: перед глядачами, крім прекрасної історії кохання в її розвитку і безнадійності, ставиться і ряд дрібних загадок: чому «проходить часовий потік» листів? Чому життя збитого машиною юнака так впливає на те, що відбувається? Чи зможуть, нарешті, Кейт і Алекс які закохалися один в одного зустрітися - адже їх розділяє всього два роки!

Обов'язковий перегляд тим, хто любить мелодрами, хто цінує романтику і красиві почуття, і, звичайно, талант акторів і професіоналізм постановника. Цей фільм, який не може не «зачепити» своєю унікальною заповненістю почуттями, їх фантастичністю і глибокої реалістичністю. «Будинок у Озера» - величезна удача С. Баллок, Кіану Рівза і постановника зі сценаристом. ©Kino4ua Будинок біля озера 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?