Kino4ua.com

Квартира під ключ

Рік:
Ор. назва:
Películas para no dormir: Para entrar a vivir
Країна:
Іспанія
Режисер:
Жауме Балагуеро
Тривалість:
01:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Триллер, знятий іспанською кіностудією, про молоду пару, яка хоче купити будинок своєї мрії, але це перетворюється на справжній кошмар. Режисер Жауме Балагуеро. У головних ролях Макарена Гомес і Нурія Гонсалес. Сюжетна лінія сподобається любителям напруженого кіно: дивний будинок, занедбаний район, пастка, крики про порятунок і жалюгідні спроби вижити. Клара і Маріо готуються до великих змін в житті. Вони збираються купити великий будинок і будувати щасливе майбутнє. У них є кілька днів, щоб з'їхати з колишньої квартири. Закохані їздили по місту, в пошуках будинку своєї мрії, розглядаючи різні пропозиції від агента. Кожен з переглянутих варіантів не влаштовував. Десятки будинків, але нічого не вибрано. Клара чекає дитину, тому потрібно знайти гарне і просторе житло, а терміни підтискають. Та ось ріелтор дає наводку на ще один будинок. Пара вирішує відправитися в дорогу, незважаючи на дощову і похмуру погоду. Квартира з першого враження не вселяє нічого хорошого. Раз вже приїхали, потрібно глянути. Агент з нерухомості наполягає на перегляді, заспокоюючи тим, що житлу потрібне генеральне прибирання, щоб воно перетворилося на справжній палац. Тим більше що міська влада облагороджує район. Навколо валяються запчастини від манекенів, немає меблів і круті сходи з гострими виступами ... сумнівне задоволення купувати це житло. Вони вирішують піднятися на другий поверх, щоб озирнутися. Раптово підлога провалюється. Це нагадує капкан. Не можна було входити. Хто стоїть за цим? Господиня будинку справжній демон в людському тілі. Непотрібно було парі поспішати з переїздом, можливо, уникли б смертельної небезпеки. ©Kino4ua Квартира під ключ 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?