Kino4ua.com

Меч чужинця

Рік:
Ор. назва:
Stranger Mukoh Hadan
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Масахіро Андо
Тривалість:
01:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Історія розгортається в древній Японії. Група воїнів під проводом старого алхіміка прибули в країну Висхідного Сонця з далекої Піднебесної для демонстрації новинок озброєння.Однак це тільки для прикриття: вони добувають інгредієнти для напою безсмертя, призначеного китайському імператорові. Останньою складовою є дитя, яке народжується раз на сто років ? хоробрий хлопчик-сирота, який поспішає зі своїм вірним псом через всю країну сховатися в одному з монастирів. На своєму шляху хлопчик зустрічає хороброго безіменного подорожнього, що володіє мистецтвом двобою, і пропонує йому бути супроводжуючим у цьому непростому шляху... ©Kino4ua Меч чужинця 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    4 березня 2021 18:20
    + +5 -
    шиикарное аниме! всем к просмотру!