Kino4ua.com
HD 720p

Маленький великий солдат

Рік:
Ор. назва:
Little Big Soldier / Da bing xiao jiang / 大兵小将
Країна:
Китай, Гонконг
Режисер:
Дін Шен
Тривалість:
01:35:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
На поле битви не видно живих, тут розкидані трупи воїнів і розвивається прапор армії Вей. Солдат війська Лян завдяки щасливому випадку взяв в полон молодого полководця противника. Він радий, адже тепер він зможе отримати п'ять акрів чорнозему за генерала. Бранець пропонує йому камінь нефрит, який стоїть величезні гроші. Санланг не робить поспішних висновків, уточнюючи вартість запропонованого викупу, він просувається далі. Стороннім людям селянин представляється командувачем, він хоче придати собі важливість, але не бажає нікого вбивати. Поява в покинутому будинку дівчини призводить його в замішання, незнайомка просить забрати її в полон. Підсипавши в вино порошок, вона зникає. Вимушені проводити час разом супутники продовжують шлях по стежках згідно з даними старої карти батька Санланга і натикаються на лісових грабіжників. Розбійники забирають візок, але залишають найцінніший вантаж. На пошуки важливого людини кинувся його брат, але задуми родича лише про спадщину. У його плани входить захоплення влади і вбивство небажаного суперника, багатство короля повинно належати одному із спадкоємців. Поки переслідувачі розшукують утікачів, чоловіки розмовляють про життя, але як і раніше між ними залишається недовіра. ©Kino4ua Маленький великий солдат 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?