Kino4ua.com

Парадокс

Рік:
Ор. назва:
Paradox
Країна:
Канада
Режисер:
Брентон Спенсер
Тривалість:
01:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Оригінальний фантастичний детектив канадського виробництва про паралельний всесвіт, де замість науки всім керує магія. Розслідуючи серію загадкових вбивств, головний герой детектив відкриває портал в інший, наш всесвіт. Головну роль у фільмі зіграв актор Кевін Сорбо, знайомий глядачеві по популярному серіалу 90-х років «Дивовижні мандри Геракла». Режисером фільму виступив Брентон Спенсер, що спеціалізується на таких серіалах, як «Башта Пізнання», «Притулок» і «Зоряна брама: Атлантида». Паралельний світ. Магія управляє всім. Талановитий детектив Шон Нолт розслідує серію таємничих вбивств, скоєних за допомогою неймовірного для цього світу зброї - науки. Намагаючись знайти розгадку, Нолт виходить на групу людей, які іменують себе «прагматиками». Вони вірять, що наука - це не просто дитячі казки і намагаються дослідити це загадкове явище. З їх допомогою Нолт знаходить портал в інший вимір. ©Kino4ua Парадокс 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?