Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Суддя Дредд

Рік:
Ор. назва:
Judge Dredd
Країна:
США
Режисер:
Денні Кеннон
Тривалість:
01:36:08
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Третє тисячоліття принесло людям величезні неприємності. Без причинні війни, зміна клімату, і ось вже людська раса знаходиться на межі вимирання. Тепер планета перетворилася на випалену пустелю, а ті що залишилися в живих об'єдналися в групи і почали будувати нове суспільство. Тепер на "Проклятій землі" знаходяться кілька великих міст, де живуть дивом уцілілі.
Здається, все не так погано, проте на вулицях міста панують хаос і безладдя, і ніхто не може впоратися з цим свавіллям. Зрештою людьми було прийнято рішення створити особливий елітний загін, члени якого будуть називатися Суддями, однак ця система буде значно відрізнятися від тієї, що була раніше. Судді повинні виходити на вулиці міста і вершити правосуддя. Вони є одночасно і поліцейськими, і групою захоплення, і суддями, а також катами, що приводять вирок у дію.

Головним героєм є Суддя Дредд, який вірою і правдою служив правоохоронній системі, проте в один момент сам перетворився на злочинця. Тепер його чекає самосуд з боку ошуканих людей, але чоловік намагається зробити все можливе, щоб обілити своє ім'я і спробувати виправдатися перед обличчям жителів міста. ©Kino4ua Суддя Дредд 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?