Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Далласький клуб покупців

Рік:
Ор. назва:
Dallas Buyers Club
Країна:
США
Режисер:
Жан-Марк Валлі
Тривалість:
01:57
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
1986 рік. Електрик з Техасу Рон Вудруф вів безладне і фривольне життя, поки лікарі не винесли безтурботному чоловікові страшний діагноз. Медики виявили у Рона СНІД і прогнозували, що його життя обірветься через 30 днів. Вудруф категорично відмовляється приймати свій діагноз і починає шукати способи, щоб продовжити своє життя. Знайомий лікар повідомляє йому, що існує ефективний препарат, який схвалений Управлінням з контролю за продуктами і ліками. Але прийом цих таблеток лише погіршує стан Рона. Однак, чоловік не опускає руки.

Він їде в Мексику, де звертається в клініку, якою завідує доктор Васс. Він призначає Вудрофому ліки нового покоління, які не схвалені в США. Через три місяці прийому ліків здоров'я Вудруф значно поліпшується. Чоловікові приходить в голову, що він може доставляти препарат в Америку і заробляти на цьому гроші, продаючи ліки іншим ВІЛ-позитивним пацієнтам. Оскільки препарати не сертифіковані американським Управлінням з контролю за продуктами і ліками, Вудруф перевозить товар, переодягаючись у священика. Разом з жінкою-трансгендера Рон організовує клуб покупців, стягуючи по чотириста доларів на місяць за членство. ©Kino4ua Далласький клуб покупців 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. всебудеУкраїна
    всебудеУкраїна
    30 серпня 2021 23:03
    + 0 -
    Дивіться. Фільм шикарний. Актори - неймовірні. Переклад - бімба. Тема - болюча.