Kino4ua.com

Superнянь

Рік:
Ор. назва:
Babysitting
Країна:
Франція
Режисер:
Ніколя Бенамо
Тривалість:
01:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Багата пара, їдучи на вихідні і не знайшовши відповідного варіанту, вирішують залишити свого розбещеного і хамського сина - підлітка під наглядом одного з працівників фірми чоловіка - тридцятирічного Френка. З цього починається фільм «СуперНяня / Superнянь». Френк приходить в будинок шефа. Він справляє враження серйозної людини, якому можна довірити таку відповідальну справу. Скромний, так що там гріха таїти, жахливо боїться свого злісного начальника, Френк не зміг відмовити босу в його наполегливому проханні. Френк готується провести самий нудний день в своєму житті, терпляче знущання сина начальника.
Однак якщо у тебе є друзі - ідіоти і сьогодні твій день народження, все може піти не за планом. Приятелі знаходять Френка в будинку боса. Не нудьгувати ж йому в суспільстві дитини в чужій хаті в день власного тридцятиріччя? У підсумку на ранок Френк нічого не пам'ятає, а на руках начальника і його дружини знаходиться відеозапис, за зникнення якої Френк готовий віддати півжиття. Гуркітлива музика, натовпи гостей, гори сміття, напівголі дівиці, річки алкоголю, скажені поїздки на машині, син господарів не те сплячий, не те без свідомості ... Як тільки можна було накоїти таких справ за такий короткий час? Все б нічого - сліди вечірки в чужому будинку в принципі можна прибрати, але куди подівся вихованець - хазяйський синок? ©Kino4ua Superнянь 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?