Kino4ua.com

Наввипередки зі смертю

Рік:
Ор. назва:
Dead Man Running
Країна:
Великобританія
Режисер:
Алекс Де Ракофф
Тривалість:
01:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Дія відбувається в Лондоні. Головний герой - колишній шахрай, який намагається докорінно змінити своє життя. Йому дають 24 години на пошуки 100 000 фунтів на сплату боргу лихварю - якщо він їх не знайде, то його вб'ють. Він їде в Манчестер, місце, де процвітає наркобізнес.

"Наввипередки зі смертю" 2009 року - це ще один хороший фільм, який відображає вміння режисера Алекса Де Ракоффа створювати якісні кінокартини.
Хочеться відзначити, що акторський склад фільму - Тамер Хассан, Фіфті Сент, Денні Дайер, Бренда Блетін, Монит Мазур, Есме Бьянко, Блейк Рітсон, Філіп Девіс, Алан Форд, Бронсон Уебб, зіграли дуже вміло і реалістично в особі своїх героїв, а цікавий сюжет має прихований сенс, який з інтригою підніс нам режисер, що змушує перемотувати деякі моменти або зовсім переглянути повний фільм від початку і до кінця. Тому фільм, безумовно, заслуговує гарної оцінки. ©Kino4ua Наввипередки зі смертю 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?