Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Паприка

Рік:
Ор. назва:
Papurika
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Сатоші Кон
Тривалість:
01:30:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Гарний терапевт Чіба Ацуко і геніальний вчений Токіті Косаку працюють на медичний інститут психології. Вони винайшли "ДС - міні". Це епохальна винахід, за допомогою якого можна проникнути в сон пацієнта, контролювати його внутрішній світ для того щоб його вилікувати. Але в один прекрасний день, пристрій вкрали. Але з тих пір, сни всіх учасників розробки були атаковані і щось пішло не так. Чіба Ацуко береться за розслідування. Проте у неї є двійник. Вона - Паприка, мрія детектива, який синхронізується зі снами іншої людини, щоб вилікувати виниклі травми. Вона намагається перешкодити злочинцеві, який використовує "ДС-міні", тому що він на стільки сильний, що може зруйнувати особистість людини. Хто ж насправді злочинець? Коли мрія перетинається з реальністю, історія згортає в світ, якого ніхто ніколи не бачив і це призводить до дивовижної розв'язки ... ©Kino4ua Паприка 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?