Kino4ua.com

Закон Майло Мерфі (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Milo Murphy's Law
Країна:
США
Режисер:
Роберт Х'юз, Боб Боуен, Ден Повенмайр
Тривалість:
00:12:47
Переклад:
Українська мова ПлюсПлюс | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Мультсеріал розповідає про хлопчика Майло Мерфі, який ніколи не втрачає оптимізму, незважаючи на те, що життя його проходить за принципом: «Якщо щось може піти не так, воно піде не так», відомому як «закон Мерфі», на ім'я далекого предка хлопчика. Відповідно до нього Майло постійно потрапляє в найрізноманітніші історії.

У його рюкзаку, який він завжди носить з собою, завжди знайдеться річ на будь-який випадок, яка врятує його, коли трапиться чергова подія. Від «закону Мерфі» дістається не тільки Майло, але і всім оточуючим. Тому, хоч в школі його і люблять, але намагаються триматися від нього подалі.

Не уникають його лише двоє найкращих друзів: Зак, новенький в місті, і Мелісса, крута дівчинка, яка знає Майло як ніхто інший. Разом ці хлопці живуть звичайним життям звичайних школярів, постійно потрапляючи в пригоди, які їм щедро підкидає всюдисущий закон. ©Kino4ua Закон Майло Мерфі (1, 2 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?