Kino4ua.com

Міцний горішок. Гарний день, аби померти

Рік:
Ор. назва:
A Good Day to Die Hard
Країна:
США
Режисер:
Джон Мур
Тривалість:
01:41
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Новий фільм «Міцний горішок 5: Хороший день, щоб померти» продовжує розповідь про нелегке життя не зовсім простого поліцейського з Нью-Йорка, який неодноразово рятував десятки життів і, ризикуючи власним життям, країну від небезпечних терористів.
На цей раз в неприємності влип син Макклейна. І потрапив він не куди-небудь, а в російську в'язницю. Щоб виручити неслухняного Макклейна молодшого, Джон змушений подолати півсвіту. Однак, приїхавши в Росію, Джон розуміє, що насправді все виявляється набагато складніше, ніж звичайне підліткове хуліганство.
Мова йде про боротьбу за контролем над стратегічно важливими енергетичними ресурсами безкрайньої і чужої для Макклейна країни. Причому контроль над цими ресурсами намагається отримати велике терористичне угрупування, що рветься до влади. І треба ж було синові Джона потрапити в саму гущу цієї нещадної війни.
Тепер, щоб врятувати свого сина, герою доведеться знешкодити злочинців і врятувати від перевороту і жахливої долі державу, яка ще недавно була ворогом США. ©Kino4ua Міцний горішок. Гарний день, аби померти 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?