Kino4ua.com
FullHD 1080p

Людина-павук 3: Ворог у тіні

Рік:
Ор. назва:
Spider-Man 3
Країна:
США
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
02:19
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Інтер
Переклад:
Російською - Дублированный
Гаррі Озборн завжди винив саме Людину-Павука в загибелі рідного батька. Він до цих пір не може змиритися з втратою.

Приятель Пітера має намір помститися своєму найголовнішому ворогу. Для цього Гаррі використовує костюм Нового Гобліна. Він знайде супергероя і знищить його раз і назавжди. Але не тільки Гоблін стане новою небезпекою для міста. Разом з ним мир і спокій людей буде порушувати Пісочна Людина. Він лиходій, якого на даний момент не в силах подолати жоден поліцейський. Арешти і напад ніяк не шкодять йому, а тільки злять ще більше.

Випадково головний герой знаходить чорний костюм. Він не знав, звідки з'явилася ця річ. Однак вона дуже сподобалася Пітеру. Новий костюм став темною стороною Людини-Павука. Він давав впевненість і небувалу силу свого носія. Супергерой стає сам собі ворогом. Справитися з власним другим «Я» йому буде складніше всього. ©Kino4ua Людина-павук 3: Ворог у тіні 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Каріна
    Каріна
    10 червня 2020 15:56
    + +7 -
    звук плохой :( я все на 100 поставила