Kino4ua.com

Планета Ка-ПЕКС

Рік:
Ор. назва:
K-PAX
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Тривалість:
02:01
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
А що якщо є десь в таємничій і непізнаній галактиці і дійсно розумні істоти, що не відрізняються від нас практично нічим? Прот не може засумніватися в цьому ні на соту частку секунди. Більш того, своєму лікарю Марку Пауеллу, він сміливо і відкрито заявляє, що справжньою батьківщиною його є інша планета, ім'я якої і зазначено в назві вкрай суперечливого для обивательського розуміння фільму «Планета Ка-Пекс». Цей дивак ніяк не може переконати своїх нових знайомих в правдивості свого позаземного існування. Та й чи зможуть земляни повірити в подібного роду «брєдні», якщо, нібито «інопланетянин» в темних окулярах, виглядає скоріше шизофреніком, ніж носієм неземного розуму. Сумніви ніяк не хочуть залишати доктора, чимало побачившого за свою багаторічну кар'єру. Нав'язливість, з якою Прот розповідає свою фантастичну історію практично щодня, все сильніше переконує висококваліфікованого фахівця, що в цих оповіданнях він кожен раз упускає щось істотне і, можливо, саме вагоме і значуще. Так може, варто повірити неврівноваженому новому хворому і зруйнувати земні стереотипи про зовнішній вигляд і спосіб життя інопланетян ?! ©Kino4ua Планета Ка-ПЕКС 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. mary13
    mary13
    11 березня 2020 22:18
    + +1 -
    Цікаве кіно, інтрига тримає глядача до кінця, а правда так і залишиться на суб"єктивний розсуд.