Kino4ua.com

Простачка

Рік:
Ор. назва:
The Duff
Країна:
США
Режисер:
Ері Сандел
Тривалість:
01:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Бьянка Пайпер щаслива, адже у неї є вірні подруги. Коли шкільна програма виснажує сили для навчання, вони весело проводять вечір за дівчачими розмовами. Уроки не викликають труднощів у розумної дівчини. Вона охоче ділиться своїми знаннями, нерідко дозволяючи списувати Джессі і Кейсі. Її мучить лише боязкість перед Тобі, який запал їй в серце.

У мріях він цілує її і клянеться завжди любити. Тобі не підозрює про почуття Бьянкі. А ось Уеслі Раш популярний хлопець - Казанова вирішує відкрити очі зневажаючи його дівчині на думку однокласників. Всі вважають її невдахою, так як ні зовнішністю, ні чарівністю Бьянка не володіє. Саме тому Джессі і Кейсі беруть її на всі заходи. Щоб на тлі потворною дівчини виглядати ефектніше. Замкнувшись в собі, простачка свариться з дівчатами і вирішує змінити громадську думку. Незважаючи на негатив, вона умовляє Уеслі допомогти змінитися в обмін на допомогу по навчанню. Мета Бьянкі - Тобі. А Уеслі - же не бути відрахованим. Парочка вирішує зустрічатися на таємничій галявинці, яка буде надійно зберігати в секреті те, що відбувається. Адже, щоб стати популярною потрібно не тільки змінити імідж, а й взяти кілька уроків поцілунків у такого професіонала, як Уеслі Раш. ©Kino4ua Простачка 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?