Kino4ua.com
FullHD 1080p

Джексі

Рік:
Ор. назва:
Jexi
Країна:
США
Режисер:
Джон Лукас, Скотт Мур
Тривалість:
01:20
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - iTunes
Філ живе замкнутим життям. У ній є місце лише роботі і вдома. У героя фільму «Джексі» Немає дівчини і близьких друзів, з якими він міг би провести вільний час. На роботі його вважають занудою, а повернувшись з офісу додому, він безцільно просиджує перед екраном телевізора чи монітором комп'ютера. Навіть в соціальних мережах хлопець не обзавівся друзями. Це змінюється після покупки Філом нового мобільного телефону з новітнім додатком під назвою Джексі. Програма представляє собою віртуального помічника, здатного, отримавши доступ до акаунтів власника, стати порадником, експертом і навіть другом. У всякому разі, саме так говорилося в рекламі. Не підозрюючи, чим йому це загрожує, Філ тут же дав Джексі доступ до всієї своєї особистої інформації. Тепер помічник знає про нього все ... Опинившись при цьому вельми уїдливою і цинічною, «помічниця» перетворює життя хлопця в низку випробувань! ©Kino4ua Джексі 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?