Kino4ua.com
FullHD 1080p

Полароїд

Рік:
Ор. назва:
Polaroid
Країна:
Канада, Норвегія, США
Режисер:
Ларс Клевберг
Тривалість:
01:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
У житті Берд не відбувалося нічого екстраординарного, поки дівчина не влаштувалася в невеликій антикварний магазин. Вона - учениця старшої школи, але їй потрібен був підробіток. На роботі їй до рук потрапила цікава річ. А саме - вінтажний фотоапарат, відомий у всьому світі - як Полароїд.

Героїня виявила, що він робочий і навіть з плівкою, а значить, його можна відразу використовувати. Ось Берд і почала фотографувати. Першими моментальні знімки отримали ті, хто був поруч - її господар, випадковий клієнт і друга продавщиця. Дівча того ж вечора взяла його ще і на вечірку, і там, на радість всім, фотографувала молодь.

Життя в той момент їй здавалася чудовою, адже вона була в центрі уваги, а зазвичай на неї ніхто навіть не дивився, вона була відлюдника. Але вже дуже скоро радість перейшла в страх, так як бідолаха дізналася, що загинули ті, хто потрапив першими на знімок. Старшокласниця швидко зрозуміла, що всьому виною її фотоапарат. Вона і хлопці, над якою навис Дамоклів меч, стали колективно думати, як би зупинити фотоапарат-вбивцю і врятуватися ... ©Kino4ua Полароїд 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?