Kino4ua.com

Загадкова справа Бенджаміна Баттона

Рік:
Ор. назва:
The Curious Case of Benjamin Button
Країна:
США
Режисер:
Девід Фінчер
Тривалість:
02:46
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
На початку 20 століття в самій звичайній родині трапляється радісна подія - на світ з'являється маленький Бенджамін. Однак виглядає він зовсім не так, як всі народжені діти. У нього зморшки по всьому тілу, погане здоров'я, і всім своїм зовнішнім виглядом він нагадує справжнього старого. Батько відхрещується від такого сина і віддає його в притулок, де турботу про дивну дитину бере на себе медсестра. Ніхто не сподівався, що «молодий» старий виживе і стане повноцінною людиною. Але на загальний подив, його зовнішність і здоров'я поліпшуються з кожним роком. У притулку він знайомиться з онукою однієї літньої жінки, яка підходить йому по розвитку, а зовні вони виглядають дуже дивною парою. Унікальна властивість героя анітрохи не заважає йому вести активне життя. На нього чекають нові зустрічі, нові друзі, перше кохання і важкі переживання. Загадкова історія Бенджаміна Баттона з кожним роком приносить герою тільки розчарування, адже поки він поступово молодшає, його близькі старіють і вмирають, а жінка, яку він любить, відчуває себе поряд з ним справжньою бабою. Стає все складніше уникати дурних питань і косих поглядів, адже часом навіть найміцніші стосунки можуть зіпсуватися під впливом обставин. ©Kino4ua Загадкова справа Бенджаміна Баттона 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?