Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Акіра

Рік:
Ор. назва:
Akira
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кацухиро Отомо
Тривалість:
02:04:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Російською - Оригінал
Японія, 1988 рік. Вибух, викликаний маленьким хлопчиком з психічними здібностями, знищує місто Токіо і призводить до Третьої світової війни. Щоб запобігти подальшого знищення, його схопили і взяли під варту. Тепер, в 2019 році, на його місці стоїть відновлена версія міста, відомого як Нео-Токіо - район, багатий бандитським насильством і тероризмом проти чинної влади. Тут Сетаро Канеда очолює «Капсули», групу невдах, відомих тим, що їздять на великих нестандартних мотоциклах і знаходяться в постійному конфлікті зі своїми суперниками «Клоунами».

Під час одного з цих боїв кращий друг Канеда, Тецуо Сима, потрапив в аварію з Есперо, який виявився на вулицях Токіо після втечі з державної установи. В ході цієї зустрічі Тецуо починає розвивати свої власні таємничі здібності, оскільки уряд намагається ізолювати цього останнього екстрасенса у відчайдушній спробі не дати йому розкрити руйнівну силу, яка може знову поставити місто на коліна. ©Kino4ua Акіра 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?