Kino4ua.com
FullHD 1080p

Леді Макбет

Рік:
Ор. назва:
Lady Macbeth
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Вільям Олдройд
Тривалість:
01:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
«Леді Макбет» російського письменника-класика Миколи Лєскова переноситься з Мценського повіту в вікторіанську Англію, де за фасадом пуританства вирують заборонені пристрасті і жорстокість. Школу смертельного пороку, перевершуючи своїх вчителів, проходить героїня британської актриси Флоренс П'ю під керівництвом режисера-дебютанта Вільяма Олдройда. Його фільм удостоївся нагород і номінацій на міжнародних кінооглядах в Торонто, Дубліні, Палм-Спрінгс, Стамбулі, Єрусалимі та багатьох інших точках світу. Старий англійський аристократ Борис набуває в свій похмурий особняк гарний предмет інтер'єру - юну безприданницю Кетрін. У неї немає права голосу в будинку: вона потрібна тільки для того, щоб народити спадкоємця своєму чоловікові Олександру - вже немолодому синові Бориса. Але в першу шлюбну ніч Олександр виявляє чоловіче безсилля і ненависть до всього жіночого роду. Він піддає Катерину приниженням, а незабаром надовго їде у справах. Пригноблена і покинута Катерина залишається одна в суспільстві прислуги. Її увагу привертає темпераментний і розпущений працівник Себастьян, який охоче втішає господиню. Катерина відмовляється покидати його ліжко навіть після повернення свекра і чоловіка. Якщо для вільного життя необхідно пролити чиюсь кров, то вона піде на це. І не один раз. ©Kino4ua Леді Макбет 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?