Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Місіс Вілсон

Рік:
Ор. назва:
Mrs. Wilson
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Річард Лекстон
Тривалість:
00:56:33
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio
Довгоочікуваний трьохсерійний проект розповість глядачам про долю молодої жінки Елісон, яка дізнається про таємне минуле свого чоловіка. Як виявилося, той є шпигуном. У центрі уваги сюжету демонструється період часу з сорокових років до середини шістдесятих, а локацією для дій є Лондон. Сімейне життя Елісон і Алека здається ідеальною, однак незабаром головна героїня дізнається про свого чоловіка безліч цікавих фактів з минулого, які так чи інакше заважають життю в сьогоденні. Великим ударом для жінки стане інформація про те, що вона була не єдиною дружиною Алека. ©Kino4ua Місіс Вілсон 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?