Kino4ua.com
R

Зомбіленд: Подвійний постріл

Рік:
Ор. назва:
Zombieland: Double Tap
Країна:
США, Канада
Режисер:
Рубен Флейшер
Тривалість:
01:39
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - iTunes
Перебравшись до Білого дому, герої поставили свою божевільну подорож крізь натовпи кровожерливих зомбі на паузу. Скучивши за нормальним життям, Коламбус, Таллахассі, Кріста і Літтл-Рок вирішили якийсь час пожити тут, всіляко дуріючи і насолоджуючись відносним спокоєм. Їм лише зрідка доводилося відстрілювати зомбі, які підійшли дуже близько, що було практично ідилією. Але потім все змінилося. Літтл-Рок втекла з хлопцем з Берклі, в якого шалено закохалася. Переживаючи за сестру, Кріста переконує напарників відправитися на її пошуки. Це стає причиною невеликого розладу, адже хлопцям подобалася їх безтурботне життя в «серце Америки». Але в підсумку трійця все-таки вирушає на пошуки Літтл-Рок. Ця пригода буде ще більш божевільною і непередбачуваною! ©Kino4ua Зомбіленд: Подвійний постріл 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Влад
    Влад
    21 травня 2020 02:40
    + +1 -
    Шикарний фільм, я навіть забув все коли дивився і озвучка крута????????