Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Країна:
США
Режисер:
Майкл Патрік Дженн
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - LostFilm
Тодд Бротцман - коридорний в готелі, а за сумісництвом повний невдаха. Його життя нудне і пересічне, і Тодд страшно втомився від рутини. Одного разу рутині належить закінчитися, стрімко і раптово. Починається все з того, що домовласник трощить автомобіль Тодда за прострочення оренди. Потім сестра, яка страждає неврологічною патологією просить кругленьку суму на терапію. А апогеєм стає вбивство впливового клієнта на роботі, головним підозрюваним якого стає, звичайно ж, Тодд. Досить дивацтв для одного дня? Як би не так, все тільки починається!

Прийшовши додому, бідолаха Тодд знаходить в своїй кімнаті дивного незнайомця. Виявляється, через вікно до нього зайшов ексцентричний детектив Дірк Джентли. Він старанно нав'язує герою свою дружбу і пропонує працювати разом з ним. Не встигнувши толком збагнути, що до чого, Тодд стає помічником дивного детектива і приступає з ним до розслідування вбивства. Причому розслідування Джентли веде дуже і дуже дивно. Ні про яку логіку тут не йде і мови, так само як про пошук доказів або підозрюваних. Навіщо витрачати час на таку дурницю, якщо всесвіт сам дасть всі необхідні відповіді? Так вважає детектив.

Але всесвіт замість відповідей підкидає нові завдання, одна складніше інший. При всьому при цьому в справі ще явно замішані містичні сили, і вціліти в круговерті небезпечних пригод дуже і дуже складно. Особливо з урахуванням того, що за детективом і його новоявленим помічником полюють з десяток дивних персонажів ... ©Kino4ua Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі (1, 2 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?