Kino4ua.com
HD 720p

Льодовиковий період

Рік:
Ор. назва:
Ice Age
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кріс Ведж
Тривалість:
01:21
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Багато років тому на екрани вперше вийшов мультфільм під такою назвою. Хто ж знав тоді, що він отримає не тільки величезну популярність, а й досить довге продовження, де всі герої, так чи інакше, влаштують своє життя і знайдуть щастя. Ну а поки самий початок - перша частина.

Події мультика починають зав'язуватися ще до нашої ери, коли на планеті мешкали такі тварини, як мамонти. Власне, один з них і стане героєм історії, але про все по порядку.

Існувала в ті часи якась злегка пришелепкувата саблезуба білка, спостерігати за якою без сміху просто неможливо! Єдина в її житті мета - нарешті - то з'їсти знайдений жолудь, на який вона давненько веде полювання. І білочка ось - ось уже скуштує солодкий плід ... Але один необережний рух і з її вини клімат планети різко змінюється. Тепер всім звірам загрожує небезпека: вони можуть не пережити ще Льодовиковий період. Тому все вирішують швидше йти в теплу сторону.

З нами залишаються лише мамонт на ім'я Менні і невгамовний лінивець на ім'я Сід, які випадково опинилися разом. Тепер солодкій парочці доведеться мандрувати удвох, поки в їх компанії не з'явиться шаблезубий тигр Дієго.

Цю трійцю чекають незабутні пригоди, від яких глядачі біля екранів точно заллються реготом. До того ж, до трьох друзів незабаром додасться ще один товариш - людське дитинча, якого потрібно врятувати. ©Kino4ua Льодовиковий період 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталія
    4 грудня 2022 11:18
    + +2 -
    Доброго дня. Ми з маленькою донею знаходимося наразі закордоном. Я принципово включаю їй мультсеріал тільки українською. Дуже раді були що знайшли їх на вашому сайті. Але вже два тижні доступу до них нема, а от до російської версії - без проблем. А нам червоним пише "ерор..."
    Дуже шкода)
  2. КАРИНА ХРАПАЙ
    КАРИНА ХРАПАЙ
    29 березня 2022 17:52
    + +2 -
    ГАРНИЙ МУЛЬТИК МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ СКАЖІТЬ ЧОМУ ЛЮДИ НЕ УМІЮТЬ РОЗМОВЛЯТИ І ЯК ЗВАТИ МАЛЮКА ГРИБОЧОК ЧИ ЯК