Kino4ua.com

Щоденник пам’яті

Рік:
Ор. назва:
The Notebook
Країна:
США
Режисер:
Нік Кассаветіс
Тривалість:
02:04
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дуже інтригуюча історія кохання, яку чоловік у віці читає зі свого пошарпаного зошиту жінці, яка перебуває в притулку для людей похилого віку. Це розповідь про те, як один юнак закохався в дівчину занадто високого соціального статусу. Життя їх звела, коли вони були зовсім юними, разом відпочивали в літні канікули, доки їх не розлучили батьки, а пізніше - війна. Коли друга світова закінчилася, все стало по-іншому. Еллі вдало заручилася з успішним торговцем, а Ной залишився один на один з приємними спогадами в раритетному будинку, успадкованому від предків. Він привів його до ладу і відреставрував. Одного разу Еллі помітила цю статтю в міській пресі і вирішила, що пора розставити всі крапки в їх відносинах. ©Kino4ua Щоденник пам’яті 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?