Kino4ua.com

Дивергент

Рік:
Ор. назва:
Divergent
Країна:
США
Режисер:
Ніл Берґєр
Тривалість:
02:19
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Події фантастичного фільму «Дивергент» розвиватися в досконалому світі, де кожна людина знає своє місце, де немає воєн і злочинів. В недалекому майбутньому Чикаго стане останнім містом, в якому всі жителі діляться на п'ять фракцій. Кожен підліток у 16-років повинен пройти тест, який визначить його подальшу долю. У кожну з фракцій йде відбір за такими критеріями як: сміливість, щирість, дружелюбність і ерудиція і тільки в рідкісних випадках, хтось із підлітків не проходить тест.

Головна героїня, юна Біатрікс, на відміну від своїх однолітків, вона ще не визначилася ким їй хочеться стати. Проходження тесту має визначити її долю, але результати виявилися неоднозначними, а це дуже рідкісний випадок. Саме такий випадок називають Дивергент. Біатрікс не залишається іншого вибору, окрім як приєднатися до групи борців з цією системою. ©Kino4ua Дивергент 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?