Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дивергент 3: Віддана

Рік:
Ор. назва:
Allegiant
Країна:
США
Режисер:
Роберт Швентке
Тривалість:
02:00:33
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Місія Трисс Пріор і Тобіаса Ітона лежить за межами Чикаго. Їм належить зробити небувалу раніше річ - вийти за стіну і побачити на власні очі, у що ж перетворився світ після Апокаліпсису. Виявилося, що не тільки вони потребують зовнішніх союзників, а й тим потрібна їхня допомога. Групу Безстрашних вже чекають озброєні люди, готові доставити їх в якесь Бюро генетичних досліджень. Фахівці цієї контори і повинні присвятити наших друзів в усі подробиці того, що відбувається.

Виявляється, їх рідне місто - не більше ніж величезне поле для експерименту. Двісті років тому в нього впровадили перших людей, гени яких були змінені науковим шляхом. Метою таких багаторічних польових дослідів і була поява Дивергентів - більш досконалих людей. Решта були визнані людьми другого сорту, простіше кажучи, браком. Фор горить бажанням дізнатися, чи дійсно в ньому є зачатки Дивергента, і він дізнається гірку правду.

А тим часом керівництво Бюро приймає рішення про закриття міста. Його жителі повністю вийшли з-під контролю, коли розв'язали війну між фракціями і спробували стерти з лиця землі Зречення. Більше продовжувати експеримент не має сенсу. Все тримається в таємниці, але Трісс дізнається про те, що вчені хочуть знищити всіх жителів Чикаго, і намагається вжити заходів. ©Kino4ua Дивергент 3: Віддана 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?