Kino4ua.com

Ной

Рік:
Ор. назва:
Noah
Країна:
США
Режисер:
Даррен Аронофскі
Тривалість:
02:18
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Біблійна історія, викладена в високохудожньому фільмі. Ной - головний персонаж, який веде праведне життя, вчить оточуючих добру і вірі. Його сім'я чесна перед Богом, а сам він давно обраний Творцем для великого подвигу - для порятунку живих істот від страшного потопу. Спочатку він не здогадувався про це, але потім щоночі йому почали снитися трагічні сни, в яких він бачив великі потоки води, які змітали все живе з землі. Люди прогнали його сім'ю з місця проживання, і вони, блукаючи по пустелі, зустрічають шестируких занепалих ангелів, у яких Ной просить допомоги для того, щоб врятувати все живе, побудувати міцний ковчег, взяти туди усіх тварин, птахів - по парі .... ©Kino4ua Ной 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?