Kino4ua.com

У пошуках Дорі

Рік:
Ор. назва:
Finding Dory
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ендрю Стентон
Тривалість:
01:43
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Дорі незвичайна синя рибка, вона сповнена енергії, у неї був друг Марлін і разом з ним їм не так давно довелося пережити незабутні пригоди. Але ось все б нічого, тільки Дорі була хвора з самого народження, у неї пропадала пам'ять, що сильно ускладнює її життя, а все з тієї причини, що вона може забути абсолютно все. Протягом довгого часу ця рибка мріє тільки про одне, а саме згадати про своїх батьків з якими вона розлучилася в ранньому дитинстві, вона сподівається, що одного разу їй все-таки вдасться їх відшукати. І ось одного разу настає такий момент, коли вона нарешті починає згадувати своїх рідних і навіть деякі моменти зі свого життя. Тепер вона точно впевнена, де вона їх може знайти і незважаючи на те, що подорож буде небезпечною, Дорі готова вирушити в дорогу. Але Марлін і Немо не готові її відпустити одну і тому вирішують відправитися разом з нею. Попереду їх чекає складний шлях, адже їм необхідно буде подолати весь океан, і все що їм буде допомагати в дорозі, тільки маленькі уривки зі спогадів Дорі. Вони будуть потрапляти в найнеймовірніші і часом дуже небезпечні ситуації, але також вони зможуть знайти нових друзів і завести самі незвичайні знайомства. ©Kino4ua У пошуках Дорі 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?