Kino4ua.com
FullHD 1080p

Відмінниця легкої поведінки / Легковажна Я

Рік:
Ор. назва:
Easy A
Країна:
США
Режисер:
Вілл Глюк
Тривалість:
01:32
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Відмінниця на ім'я Олі, ніколи не виділялася в школі серед своїх ровесниць, але прийшов і її зоряний час. Дівчину почали звинувачувати в тому, що вона втратила цноту і всіляко насміхатися з цього. Але Олі втомилася від цих знущань і пішла іншим шляхом. Їй вдалося домогтися популярності шляхом зміни світогляду своїх однокласників. Олі вирішила зіграти на брудних чутках, які ходять коло неї і це спрацювало, тепер всі вважають її класною, а однокласниці починають заздрити її успіху і популярності. Цій дівчині вдалося похитнути шкільні традиції. ©Kino4ua Відмінниця легкої поведінки / Легковажна Я 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?