Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Код да Вінчі

Рік:
Ор. назва:
The Da Vinci Code
Країна:
Велика Британія, США, Мальта, Франція
Режисер:
Рон Говард
Тривалість:
02:54:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Є одна чудова скринька, код у якій відкриває таємницю до невідомого. І напевно ніхто б про неї не згадав, якби не трагічні події при католицькій церкві. Було скоєно жорстокий злочин і сплюндровано католицьку віру, було вбито священнослужителя. Той, який знав усі таємниці цього святого місця. Церква пам'ятала про важливих історичних особистостей. На стінах були зображені картини відомого художника Леонардо да Вінчі, які начебто дивилися на тих, хто проходив повз, крізь призму століть. А в цьому вбивстві звинуватили Роберта Ленгдона, який не міг мати до цього жаху жодного стосунку. Він працював у Гарварді, став навіть професором. Розумний чоловік ніколи не дозволить себе звинувачувати в тому, чого він не робив. Тому він заручається підтримкою Софі Неве з паризького відділу поліції і вже разом вони полюють на слід злочинця. Але в коридорах церкви нелегко ходити по кривавих слідах злочину. У процесі розслідування з'ясовуються такі факти, що саме існування цього католицького закладу можна ставити під сумнів. ©Kino4ua Код да Вінчі 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Роман
    Роман
    24 квітня 2020 12:28
    + +1 -
    Ваш сайт - чудовий, дякую.