Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Аутсайдери

Рік:
Ор. назва:
Ford v Ferrari
Країна:
США, Франція
Режисер:
Джеймс Менголд
Тривалість:
02:32
Переклад:
Українська мова (iTunes)
Переклад:
Російською - Дублированный - Чистый звук
У центрі сюжету - екранізація справжнього протистояння Ford проти Ferrari, що розгорнулася в 1966му році на гонці «24 години Ле-Мана». У той лихий час команда Енцо Феррарі вважалася практично непереможною, але Генрі Форд II разом з Лі Якокка вирішують потіснити лідера з його п'єдесталу.

Зробити це повинні американський геніальний автомобільний конструктор Шелбі Керролл і безстрашний гонщик з Британії Кен Майлз. Між Керроллом і Кеном зав'язуються дуже непрості, а часом навіть відверто конфліктні взаємини, але разом їх утримує бажання створити автокар принципово нової конструкції, яким виявиться під силу обійти на трасі Ferrari. ©Kino4ua Аутсайдери 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Вася
    Вася
    3 січня 2020 15:15
    + +2 -
    Прикольний і добрий фільм.
    Раджу подивитися хто любить гонки і спорт кари.
    1. Kino4ua
      3 січня 2020 15:17
      + +1 -
      Так, дуже цікавий! Раджу усім теж. Дякуємо за відгук!