Kino4ua.com
480p
R

CSI: Місце Злочину: Маямі (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон)

Рік:
Ор. назва:
CSI: Miami
Країна:
США
Режисер:
Сем Хілл, Джо Чаппелль, Скотт Лаутанен
Тривалість:
00:43:33
Переклад:
Українська мова НТН | Двохголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, ДТВ
Жителі Майамі зіткнулися з хвилею страхітливих злочинів. Співробітники поліції не зуміли вчасно відшукати зловмисника, тому вбивства всі продовжували траплятися. Виправити помилки поліцейських має намір група справжніх майстрів своєї справи. Команда хороших фахівців-криміналістів береться за розслідування серії вбивств. Керує героями серіалу Гораціо Кейн. Серед його підлеглих знаходяться тільки професійні, освічені і дуже симпатичні люди. Вони не бояться братися навіть за програшні справи. Дивом головним героям багатосерійного фільму «CSI: Майамі» вдається відшукувати докази, що дозволяють їм надалі виходити на справжнього вбивцю. У такій справі їм рівних точно не знайти. ©Kino4ua CSI: Місце Злочину: Маямі (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон) 2002, 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
8 сезон
9 сезон
10 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Дмитро
    21 жовтня 2022 08:47
    + 0 -
    Доброго дня!
    Увімкніть будь ласка роздачу по торенту сезони серіала.
    Завчасно вдячний.
    Хай щастить!