Kino4ua.com
HD 720p
R

Війна світів

Рік:
Ор. назва:
The War of the Worlds
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Крейг Вівейрос
Тривалість:
01:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило та Анастасія Гайдаржи
Переклад:
Original English Оригінал
Сюжет відправляє глядачів в Англію. На дворі дев'ятнадцяте століття. Це час, коли Європа, як старий світ, вже зазнала падіння в питаннях розвитку, проте наближається технологічний прорив. Правда, навіть він не в силах допомогти людям впоратися з численними труднощами, які доведеться пережити після вторгнення представників Марса. Марсіани вирішили не церемонитися, надавши достатній вплив на нашу планету, щоб зломити дух її мешканців. Оригінальна історія велася від імені безіменного героя, який був свідком вторгнення і мимовільним учасником опору Землі. У центрі уваги цього ж серіалу виявляється Джордж, головний герой, який змушений стати на захист не тільки улюблених людей, а й цілої планети. ©Kino4ua Війна світів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?