Kino4ua.com

Гарячі копи

Рік:
Ор. назва:
Hot Dog
Країна:
Німеччина
Режисер:
Торстен Кюнстлер
Тривалість:
01:40
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Головні герої картини двоє поліцейських, які мають абсолютно різний погляд на свою роботу. Ці напарники, які є протилежностями, опиняються в центрі міжнародного скандалу. Не варто зволікати, а вирішити проблему максимально швидко. Викрадена дочка одного з лідерів країн Східної Європи, і це не жарти! Потрібно проявити небачений професіоналізм, щоб операція пройшла вдало. Незважаючи на те, що один з поліцейських працює в органах правопорядку вже давно, він так і не навчився приймати місцеві правила і статути.

Він завжди знайде тисячі причин, щоб не займатися своєю роботою. Начальство для нього не є авторитетом, і взагалі, він сам у себе на думці. Але його напарник, будучи молодим поліцейським, навпаки горить бажанням все робити правильно і за інструкціями. Він вірить в те, що тільки дисципліна може допомогти поліцейському в його непростій службі. Цей хлопець ще володіє малим досвідом, але здається, що він знає все як потрібно робити правильно. Цих двох різних професіоналів, очікує важка місія, яка покаже кожному з них нові аспекти їх роботи. ©Kino4ua Гарячі копи 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?