Kino4ua.com

Різдвяна витівка пінгвінів / Операція З Новим Роком!

Рік:
Ор. назва:
The Madagascar Penguins in a Christmas Caper
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Гарі Труздейл
Тривалість:
00:10:47
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Новий Рік приходить в місто, і всі мешканці Центрального Зоопарку готуються до його зустрічі. Пінгвіни прикрасили свою печеру і мріють про чорно-біле свято, коли юний Рядовий помічає, що Білий Ведмідь сумує в повній самоті. Оточений своїми товаришами, Рядовий вирішує, що ніхто не заслуговує таких канікул, і виробляє свій власний план допомоги побратимові. Він потайки вибирається із Зоопарку і відправляється у велике місто з метою вчинити набіг на магазини з новорічними подарунками ... ©Kino4ua Різдвяна витівка пінгвінів / Операція З Новим Роком! 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Lviv Animator
    Lviv Animator
    11 серпня 2021 15:01
    + 0 -
    Можна хоч поностальгувати, прикольно!)ЙООУ)