Kino4ua.com
FullHD 1080p

Король говорить

Рік:
Ор. назва:
The Kings Speech
Країна:
США, Велика Британія, Австралія
Режисер:
Том Гупер
Тривалість:
01:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Герцог Йоркський Альберт - другий син короля Великобританії. Він страждає заїканням, на одному заході батько попросив його вимовити невелику промову перед публікою, половину слів, сказаних ним, було не розібрати. Багато років Берті бореться з проблемою, наймає різних логопедів, але нічого не допомагає. Одного разу, після чергового сеансу він заявляє, що не буде продовжувати лікуватися. Дружина герцога - Єлизавета не впадає у відчай, вона знаходить одного фахівця, практикуючого нетрадиційні способи лікування мовних хвороб.

Умовивши чоловіка, вони направляються на прийом. Під час сеансу лікар просить хворого прочитати уривок художнього твору, причому перед цим він надів на пацієнта навушники. Уже вдома, почувши читання по запису, Альберт вирішує відновити лікування, текст звучав без зупинок і заїкань.
У королівській родині трапляється трагедія, помирає батько. Через любовні зв'язки, старшому спадкоємцю, щоб не спровокувати політичні розлади, доводиться відмовитися від трону. З великим небажанням молодший брат береться за управління країною. Заняття з фахівцем дають хороші результати, але спадкоємець престолу не впевнений, чи зможе він перебороти страх перед величезною аудиторією. ©Kino4ua Король говорить 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?