Kino4ua.com

Хрещений батько 2

Рік:
Ор. назва:
The Godfather: Part II
Країна:
США
Режисер:
Френсіс Форд Коппола
Тривалість:
03:22
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У другій частині легендарного фільму глядач спостерігає, як главою династії Корлеоне стає Майкл. Все своє життя він намагався триматися якомога далі від своєї сім'ї, але тепер він твердо вирішив, що зможе звалити на свої плечі важкі обов'язки. Санті гине, а Фред просто не зможе понести таку відповідальність - він був занадто слабкий. А у Майкла холодний розрахунок і характер батька, який дозволить йому мстити, якщо так буде потрібно.

Розбірки між могутніми кланами не вщухали ні на день. Сфери впливу все також стрімко діляться, на той момент метою стає місто Лос-Анджелес. Це місто тоді було практично невідомим у суспільстві, і він подавав великі надії, якщо влаштувати в ньому гральний бізнес, який зможе озолотити власників за рахунок занадто азартних гравців, а також непогано було б побудувати побільше готелів. Конкуренція стає все запеклішою, і тоді Майкл стикається з труднощами у встановленні влади. Все особливо сильно ускладнюється, коли Майкла зраджує близька людина, а відносини з дружиною стають досить складними. Але у сина Віто Корлеоне залізний характер, і ніщо не здатне зупинити його. На щастя, поруч з ним сім'я, яка віддана йому, і у кожного члена сім'ї свій дивовижний характер. ©Kino4ua Хрещений батько 2 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb9.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?