Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Чорний казан

Рік:
Ор. назва:
The Black Cauldron
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тед Берман, Річард Річ
Тривалість:
01:20:08
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У казковій країні Прідейн знаходиться таємничий Чорний казан, який наділяє людину безмежними можливостями. Але він ретельно прихований, і шлях до могутнього релікта здатна вказати тільки чарівна свинка. Незвичайна тварина проживає у благородного мага Даллбена. Спокійному існуванню чарівника приходить кінець, коли владний Рогатий Король має намір захопити свинку, щоб відшукати казан.

Жадібний персонаж збирається за допомогою потужного реликта захопити нові землі, попередньо оживив смертоносну армію нежиті. Подібне прагнення монарха лякає Даллбена, тому добрий чарівник віддає свинку скромному Тарану. Хлопчині необхідно ретельно заховати звірка, щоб Король не дістався до жаданого чорного казана.

Таран - звичайний хлопець, який пасе свиней. В глибині душі хлопчина мріє стати хоробрим воїном і захищати кордони казкового Прідейна. Прохання Даллбена - прекрасний шанс проявити відвагу і врятувати країну від жорстокого рогатого Короля. Однак юнак примудряється втратити свинку. Подібна нерозторопність загрожує обернутися епічними неприємностями!

Тарану належить відшукати втрачену тварину і захистити її. Звичайно, не обійдеться в магічній історії без справжньої принцеси і битви з лютим ворогом! ©Kino4ua Чорний казан 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?