Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Аладдін 2: Повернення Джафара

Рік:
Ор. назва:
Aladdin 2: Return of Jafar
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тобі Шелтон
Тривалість:
01:09:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UFDUB
Переклад:
Російською - Оригінал
Аладдін знову кличе за собою в казкові пригоди. Вас чекає дивовижне продовження першої частини. Відбувається несподіваний поворот долі, а саме злий чаклун Джафар опиняється на волі. І в образі джина він як і раніше не залишає надій знищити Аладдіна і його друзів. Так що тепер щастя Аграби і наших добрих героїв знаходиться під загрозою. Тільки відданість принцеси Жасмін, Килимка і мавпочки Абу допоможе Алладіну впоратися зі злими підступами Джафара. Не обійдеться тут, звісно, і без Джина. Часом життя вуличного злодюжки буде висіти на волосині. Але він піде до кінця! Адже від результату цієї битви залежить не тільки його життя, але і подальше існування Аграби і королівства в цілому. ©Kino4ua Аладдін 2: Повернення Джафара 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ярина
    Ярина
    5 березня 2020 16:44
    + 0 -
    Чому немає українською?