Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Брекзит

Рік:
Ор. назва:
Brexit
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Тобі Хейнс
Тривалість:
01:32
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - SDIMedia
Весь світ почав обговорювати Великобританію в 2016 році після новини про початок референдуму. Його мета - з'ясувати, чи налаштовані місцеві жителі на те, щоб покинути Євросоюз. Це пояснювалося досить просто: потрібно було зрозуміти, наскільки населення хоче не залежати від континентальної економіки і політики. З одного боку, незалежність є чудовою нагодою стабілізувати становище в країні. З іншого - континентальні зміни позитивно позначаються на долі Великобританії. У голосуванні брала участь величезна кількість людей. Статистика показала, що два протиборчі табори практично рівні по відсотковим показникам. Розрив становив близько трьох відсотків, що для масштабного референдуму - суща дрібниця. Домінік Каммінгс - політик, переконаний, що необхідно виходити з Євросоюзу, так як в майбутньому це дозволить Великобританії процвітати. Герой біографічної драми «Брекзит» використовував численні маніпуляції, щоб переконати людей в правильності такого рішення. Головний противник Домініка - Крейг Олівер, який не хоче валити політико-економічний союз, він не раз рятував країну від численних бід. Результати референдуму відомі всім, але від цього кінокартина не втрачає гостроти сюжету. ©Kino4ua Брекзит 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?