Kino4ua.com

Ми

Рік:
Ор. назва:
Us
Країна:
США, Китай
Режисер:
Джордан Піл
Тривалість:
01:56
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Аделаїда і Гейб Вілсон - щаслива молода сім'я, яка виховує кількох спільних дітей. Вирішивши урізноманітнити вихідні, вони відправляються в невеликій пляжний будиночок, запросивши туди ж своїх друзів. Чиста вода, море піску, цілковита свобода і відсутність зв'язку - здається, в цьому світі ідеально все, але незабаром компанія пошкодує, що відмовилася від цивілізації. Спочатку все йде рівно так, як і передбачалося батьками: вони відпочивають, п'ють пиво і веселяться, діти граються у воді. Але з настанням ночі відбувається щось страшне - на порозі їх будинку з'являється якась інша сім'я.

Коли розмова з ними не призводить абсолютно ні до чого, Уїлсони вирішують підійти ближче до дивних гостів. І до свого величезного жаху виявляють, що гості до неймовірного схожі на них самих. Кожен з гостей - точна копія того, хто приїхав в пляжний будиночок. Батьки і діти тільки в більш агресивному варіанті, який бажає знищити свій оригінал. Не розуміючи, з чим вони зіткнулися. Уїлсони змушені боротися за своє життя. Адже в цій битві переможе тільки одна сторона, і буде вона темна або світла - питання часу. Тільки одні Уїлсони виживуть, і боротися зі своєю копією, яка нічим не відрізняється від тебе - велика проблема. ©Kino4ua Ми 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?