Kino4ua.com
FullHD 1080p

Тарас Бульба

Рік:
Ор. назва:
-
Країна:
Росія, Україна, Польща
Категорія:
Режисер:
Володимир Бортко
Тривалість:
02:11
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Історія про козака Тараса Бульбу і його нащадків. Він дуже хоробрий, не боїться битв і так, виховував синів. Зберігати вірність сім'ї і відповідати прізвищу, прославляючи рід далі. Хлопці виросли, і поїхали вчитися до Києва, пізнавати науки. Їх не було два роки, і це сильно відбилося на них. Вони повертаються додому, батько з гордістю їх зустрічає. Остап, буде гідною заміною йому. Витривалий, спритний і швидкий, він довів це, в невеликій сутичці з батьком. А молодший, буде опорою старшого, завжди прикриє спину. Неспокійний час настав, навколо криваві сутички, загиблі друзі і невтішні вдови. Люди об'єднуються, прагнучи відвоювати хороше життя.
Фільм Тарас Бульба 2009 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Андрій, зустрів польську красуню і пропав. Це було кохання з першого погляду і назавжди. Але волею випадку, вони опинилися по різні боки барикад. Її місто піддається облозі, їх відрізали від продовольства, чекають капітуляції. Він не може спокійно дивитися на страждання нещасної, починає красти їжу у своїх і носити їй. Ще раніше, він читав книги, і став замислюватися про неправильність того, що відбувається. Він зробив вибір на користь неї, знаючи, що вона вважається ворогом. Наслідки, цього рішення, стануть трагедією для родичів. ©Kino4ua Тарас Бульба 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    Віктор
    26 жовтня 2022 23:58
    + +15 -
    Гарне кіно про Україну! Слава Україні, Слава Героям,Смерть російським акупантам!