Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тарас Бульба

Рік:
Ор. назва:
Taras Bulba
Країна:
Югославія, США
Режисер:
Дж. Лі Томпсон
Тривалість:
02:02
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Далеко не класична постановка відомого твору Гоголя. Від Гоголя, власне кажучи, у фільмі залишилося рівно дві фрази, але тим не менш, ця мальовнича картина не може не радувати шанувальників епохальних історичних картин. Дух захоплює не тільки від сміховинних сцен побуту козаків (очима великих голлівудських діячів). Воістину, батальні сцени зроблені на совість, робота оператора і костюмерів заслуговує щонайменше поваги, а все інше, включаючи образи наших улюблених з дитинства персонажів - на совісті Голлівуду. Хоча актори, зайняті у фільмі не останні.

Рецензія
Польський принц Григорій зрадив козаків, і оголосив козацькі чуби поза законом. Полковник козацьких військ Тарас Бульба розпустив на час своє військо, але не відмовився від своєї мети - зробити степи вільними. Двоє синів у Тараса, Остап і Андрій. Він навчив їх стріляти і скакати верхи, пити і колобродити по-козацьки.

А грамоті вчитися відправив їх до Києва, щоб серед ворогів дізналися вони, як думають і воюють поляки. Старанно вивчав Андрій чужу науку, був у всьому гідний свого батька, поки одного разу не зустрівся поглядом з молодою і прекрасною полячкою. Дочка градоначальника Наталія також милостиво поглядає на Андрія. Але хіба можуть вони бути щасливі, якщо її рідня не вважає козаків за людей, а його народ мріє лише про те, щоб знищити поляків? .. ©Kino4ua Тарас Бульба 1962 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?