Kino4ua.com
PG

Тоґо

Рік:
Ор. назва:
Togo
Країна:
США
Режисер:
Еріксон Кор
Тривалість:
01:53:55
Переклад:
Українська мова simpsonsua.tv | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Драматичний фільм під назвою «Того» розповідає історію, що реально сталася і описує подвиг самого звичайного пса, якому вдалося запобігти трагедії, але давайте про все по порядку ...
Головний герой картини - пес Того, який в далекому 1928 році багато в чому вплинув на розвиток подій і долі людей в невеликому містечку Ном, що розташоване на Алясці. Коли місту і його жителям почала загрожувати епідемія дифтерії (а треба сказати, що смертність від цієї недуги в той час була дуже і дуже високою), Того разом з іншими їздовими собаками в складі величезної упряжки зумів доставити посилку з антиоксидантами. Не дивлячись на складні погодні умови, моторошну заметіль і мороз, чотирилапі герої привезли коробку з ліками та запобігли розповсюдженню епідемії ... ©Kino4ua Тоґо 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Андрій
    Андрій
    18 жовтня 2020 11:28
    + 0 -
    Дійсно хороший сімейний фільм . До того ж на основі реальних подій . Всім рекомендую .