Kino4ua.com

Чого хочуть жінки

Рік:
Ор. назва:
What Women Want
Країна:
США
Режисер:
Ненсі Майєрс
Тривалість:
02:07
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Tycoon
Нік Маршал - успішний і самозакоханий чиказький чоловік і ловелас. Він здатний з легкістю підкорити будь-яку красуню і так само просто і цинічно розбити її серце. І як би там не було - у жіночої статі він потрібен попитом.
Працює герой на благо рекламного агентства. Його посаду висока, але не досить для такого амбітного людини, яка прагне взяти максимум від бажаного. А бажає Нік підвищення і чекати залишилося недовго.
І тут виникає неприємна заминка - посаду, на яку він претендував, прямо перед носом у нього веде нова співробітниця, а тепер ще й його безпосередня начальниця - Дарсі Макгуайр. Її обрали в якості керівника завдяки особливим талантам в сфері реклами і креативності.
Фільм Чого хочуть жінки 2000 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Компанія націлена в основному на жіночу аудиторію і ця леді добре розуміє, чим привернути представниць прекрасної статі. Таких знань в роботі не вистачало головного героя.
Впавши у відчай, він замкнувся в квартирі і вирішив з'ясувати чим він гірший за Дарсі, яка обіграла його. Намагаючись випробувати на собі продаються їм предмети дамського туалету, він випадково вдаряється струмом. Прокинувшись після шоку, чоловік з'ясовує, що тепер може чути думки жінок. З такою перевагою перемога йому гарантована. ©Kino4ua Чого хочуть жінки 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. marri
    marri
    2 грудня 2021 11:08
    + 0 -
    очень хороший фильм, смотрю с детства. мел лучший kissing_heart