Kino4ua.com
FullHD 1080p

Спекотні літні ночі

Рік:
Ор. назва:
Hot Summer Nights
Країна:
США
Режисер:
Елайджа Байнум
Тривалість:
01:47:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Itunes+ HDRezka
Головним героєм стає молодий чоловік на ім'я Деніел. Цього літа він приїхав відпочивати на півострів Кейп-Код. Він не очікував. Що його літо буде настільки яскравим. Цей хлопець думав. Що проведе канікули, як і всі його однолітки. Тільки він ще не знає, що чекає його попереду. Адже в цьому році літній період пройде у хлопця надзвичайно весело. Головний герой встигне спробувати себе в різних сферах. Він несподівано для себе стане співпрацювати з наркоторговцями і повністю захопиться цією справою. Він буде весело проводити час з новоспеченими друзями.

Також на цих канікулах молодий чоловік пізнає на собі, що таке любов. Головний герой закохається в прекрасну дівчину, вона є найкращою на цьому острові. Кожен хлопець хоче бути з цією красунею. Тільки ось одночасно хлопець дізнається, що таке невдале кохання. Адже ця дівчина доводиться сестрою небезпечного гангстера, який готовий на все заради своєї коханої сестрички. Цей хлопець безжалісний і нікого не підпустить до своєї родички. Ці канікули будуть самими незабутніми в житті Деніела. Чи вийде у головного героя вилізти з усіх проблем, в які він занурився цього літа? Чи надовго цей молодий хлопець запам'ятає свою відпустку? ©Kino4ua Спекотні літні ночі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?