Kino4ua.com
R

Бріджит Джонс: Межі розумного

Рік:
Ор. назва:
Bridget Jones: The Edge of Reason
Країна:
США, Великобританія, Франція, Німеччина, Ірландія
Режисер:
Бибан Кидрон
Тривалість:
01:48:55
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Чарівна простачка Бріджит зуміла знайти справжнє жіноче щастя з педантичним Марко. Їхні взаємини розвиваються досить стрімко і в найближчому часі вони мають намір зіграти весілля, а після завести дитину. Правда є один істотний недолік, з яким героїня не може змиритися. Марк відрізняється своєю надмірною пихою і прихильністю до чистоти, що дуже дратує її. Вона прекрасно усвідомлює, що сама далека від ідеалу, і досі безуспішно намагається боротися із зайвою вагою і регулярно опиняється в різних казусних та кумедних ситуаціях. Та й епатажній блондинці абсолютно не подобається, тісне спілкування її коханого з сексуальною колегою.
Фільм Бріджит Джонс: Грані розумного 2004 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

А після того, як їй стають відомі певні обставини і відносин, вона вирішує порвати з ним. Раптово вона зустрічається з Даніелем, до якого відчувала трепетні почуття. Красунчик пропонує їй непогано розважитися, відправившись в іншу країну. Джонс розуміючи, наскільки їй це необхідно погоджується без особливих коливань, бажаючи відірватися на повну котушку. Під час поїздки чоловік починає відкрито домагатися її, та й вона, власне, не проти, але тут трапляється непередбачене. ©Kino4ua Бріджит Джонс: Межі розумного 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?