Kino4ua.com

Брейвен

Рік:
Ор. назва:
Braven
Країна:
Канада
Режисер:
Лін Одінг
Тривалість:
01:34:44
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Головний герой фільму чоловік на ім'я Джо. Він уже багато років працює лісником, і живе в місцевості на кордоні між Сполученими Штатами і Канадою. За довгі роки роботи, у нього сформувалися свої звички і ритм життя. Він знає свою територію як п'ять пальців, і прекрасно справляється зі своїми обов'язками. Але в один із днів все змінюється, адже у лісника з'явився реальний привід для занепокоєння. У його регіоні з'являється одна дуже набридлива і небезпечна банда.
Фільм Дикий 2018 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Ці люди продають наркотики, і здається зовсім забули, що таке страх. Нахаби ще не підозрюють про те, що ця лісова територія зайнята. Її контролює Джо, а це значить, що ніякі незаконні дії в цій місцевості не пройдуть. Заради захисту своїх інтересів, і своєї сім'ї, головний герой готовий на все. Він може бути гірше, ніж будь-який лісовий звір, так що з ним краще не зв'язуватися. Але так як ці люди не розуміють очевидного положення речей, то їм потрібно на наочному прикладі показати, що вони тут непрохані гості. Протистояння одного сильного духом людини, і небезпечного угруповання, обіцяє бути захоплюючим. Чим може закінчитися ця історія? ... ©Kino4ua Брейвен 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?