Kino4ua.com

Нескінченність

Рік:
Ор. назва:
The Endless
Країна:
США
Режисер:
Джастін Бенсон
Тривалість:
01:51:33
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Дивна історія, повна загадок, сталася з двома хлопцями. Аарон і Джастін є братами, на долю яких випадає зіткнутися з таким собі паранормальним істотою. Вони втекли з секти, в якій проповідувався культ кінця світу. З самого дитинства, хлопчаків лякали якимись потойбічними сутностями, які одного разу обов'язково дадуть про себе знати. Коли вони втекли, то сподівалися назавжди позбутися від цього дивного місця. Тепер, коли вони стали вільними, то їх життя стало краще. З цих самих пір мине десять років, і хлопчаки виростають, і тепер вони дорослі хлопці.
Нові турботи, і повороти долі, готує їм життя. Адже минуле повертається у вигляді відео касети, яку вони свого часу отримують з секти. Тепер, вони вирішують відвідати цих людей, які довгий час, були немов сім'я для них. Але можливо повернутися туди, було найгіршим рішенням братів. Коли вони приїжджають, то з'ясовується одна дивна обставина. Виявляється, ніхто з сектантів не відправляв касету. Дивна істота, в яку увірували ці люди, виявляється, існує насправді ... ©Kino4ua Нескінченність 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Game Fan
    Game Fan
    6 січня 2023 22:11
    + 0 -
    приквел фільм 2012"Ломка"